Somos Súper.

Una campanya d’homenatge i reconeixement a les associacions del nostre poble.

És necessari que la societat sàpiga que existeixen moltes iniciatives orientades al canvi i que aporten valor afegit al municipi. Són moltes les persones que ja estan compromeses. Felicitem a aquelles persones que ja estan treballant de forma solidària i col·lectiva i animem a les altres a seguir-los; els poders es transmeten i es contagien.

En Somos Súper mai estem "capa caiguda", sabem que és possible el que somiem, que podem millorar la societat en la qual vivim i construir la del futur. Hem de fomentar, entre tots, el contagi de la il·lusió, del bon ànim i de la solidaritat.

Alguns vídeos de Somos súper

Ací tens una mostra dels vídeos que podràs trobar a https://somossuper.org

Curt animat Paco Roca

‘Històries de superació’ és el curt animat del còmic de l’il·lustrador valencià Paco Roca

Spot general de la campanya

Associació Teuladí

Des de l’any 1994 treballen en el Barri del Crist amb i per als col·lectius més vulnerables, teixint xarxes amb altres asso­ciacions i entitats del barri per a crear vincles humans de trobada.

Asociación de Amas de Casa y Consumidores Tyrius

Un dels seus objectius fonamentals és la protecció i la defensa dels drets de les dones i dels consumidors en general.

Escola coral de Quart de Poblet

La seua activitat principalt és el treball el cant coral, des dels 3 anys d’ara en avant.

Associació Lilith

Des de l’associació Lilith d’Alaquás lluiten per l’eradicació de la violència masclista, per la igualtat i els drets de les dones. Fent de suport, assistència i orientació per a les dones víctimes de la violència de genere.

Bicis per a totes

Mar, de l’associació AMA junt a Antoni de l’associació Soterranya, desenvolupen un projecte que unix la sostenibilitat amb la integració social: “Bicis per a totes”